PRISER

OBS!

Vi overholder naturligvis de gældende retningslinjer for Coronasituationen, og tager de nødvendige forbehold, så I trygt kan fælde årets juletræ og komme i julestemning

ÅBNINGSTIDER SÆSON 2020

FÆLD SELV & JULETRÆSSALG

Hver lørdag og søndag fra 28. november til 13. december, samt alle dage fra 18. til og med 23. december kl. 930 - 1700

PYNTEGRØNT

Der er mulighed for selvbetjening i salgsboden med pyntegrønt, ved vores indkørsel, alle ugens dage i perioden 1. november til og med 23. december.

Betalingsmuligheder: Kontant & MobilePay

PRISER PÅ JULETRÆER

Hos Sandkro Juletræer har I mulighed for at vælge mellem de friskskovede juletræer på græsplanen ved julestuen. Ønsker I selv at finde og fælde jeres juletræ, er der også rig mulighed for at begive sig ud på markerne i juletræsplantagen, finde og fælde jeres juletræ. 


Prisen for jeres juletræ er den samme, uanset om I vælger blandt de friskskovede juletræer, eller selv fælder jeres juletræ. 

Vores juletræer koster vejledende 1 kr. pr. centimeter. Dette betyder eksempelvis at et juletræ på ca. 175 cm. koster 175 kr. 

Med i prisen på juletræet er mulighed for at få træet spidset og nettet, for at lette hjemtransporten og sikre at juletræet passer i juletræsfoden. 


Når I har fundet og/eller fældet jeres juletræ, byder vi på et krus varm gløgg, kaffe eller te samt saftevand, i julestuen i den gamle stald. Dertil serveres hjemmebagte julekager, samt æbleskiver med sukker, hjemmelavet jordbærmarmelade og hjemmelavet gransirup. 


PRISER PÅ PYNTEGRØNT

I vejboden ved vores indkørsel sælger, vi fra den 1. november, et bredt udvalg af pyntegrønt. Her finder I blandt andet Nordmannsgran, Nobilisgran, Blød Ene, Cryptomeria og bundter med blandet pyntegrønt, alt sammen af egen avl. 

3 kg Nordmannsgran

25 kr.

2,5 kg Nobilisgran

30 kr.

Blød Ene

40 kr.

Cryptomeria

25 kr.

Blandet grønt og grene

30 kr.

Skal du bruge større mængder gran, eksempelvis til dækning af roser eller på gravsteder, er det muligt at købe 5 bundter á 3 kg Nordmannsgran for 100 kr.

SANDKRO JULETRÆER

VED ROBERT SOMMERLUND

Foldingbrovej 34, 6230 Rødekro 

+45 24 96 64 61

sandkro@post.tele.dk

CVR: 14816208

Copyright © All Rights Reserved Sandkro Juletræer