PRISER

PRISER PÅ JULETRÆER

Hos Sandkro Juletræer har I mulighed for at vælge mellem de friskskovede juletræer på græsplanen ved julestuen. Ønsker I selv at finde og fælde jeres juletræ, er der også rig mulighed for at begive sig ud på markerne i juletræsplantagen, finde og fælde jeres juletræ. 


Prisen for jeres juletræ er den samme, uanset om I vælger blandt de friskskovede juletræer, eller selv fælder jeres juletræ. 

Vores juletræer koster vejledende 1 kr. pr. centimeter. Dette betyder eksempelvis at et juletræ på ca. 175 cm. koster 175 kr. 

Med i prisen på juletræet er mulighed for at få træet spidset og nettet, for at lette hjemtransporten og sikre at juletræet passer i juletræsfoden. 


Når I har fundet og/eller fældet jeres juletræ, byder vi på et krus varm gløgg, kaffe eller te samt saftevand, i julestuen i den gamle stald. Dertil serveres hjemmebagte julekager, samt æbleskiver med sukker, hjemmelavet jordbærmarmelade og hjemmelavet gransirup. PRISER PÅ PYNTEGRØNT

I vejboden ved vores indkørsel sælger, vi fra den 1. november, et bredt udvalg af pyntegrønt. Her finder I blandt andet Nordmannsgran, Nobilisgran, Blød Ene, Cryptomeria og bundter med blandet pyntegrønt, alt sammen af egen avl. 

3 kg Nordmannsgran

30 kr.

5 bdt. 120 kr.

2,5 kg Nobilisgran

35 kr.


Blød Ene

40 kr.


Cryptomeria

30 kr.


Blandet grønt og grene

40 kr.


Skal du bruge større mængder gran, eksempelvis til dækning af roser eller på gravsteder, er det muligt at købe 5 bundter á 3 kg Nordmannsgran for 120 kr.